Mikor kezdődik és meddig tart az esemény?

A Volkswagen-találkozó 2017. szeptember 23. (szombat) 10 órakor kezdődik. A találkozó hivatalos programja 18 óra körül fejeződik be, de a Hippifaluban 22 óráig tart a buli. Akik az éjszakát a Hippifaluban töltik, azoknak csak másnap, 2017. szeptember 24. (vasárnap) 10 óráig kell elhagyni a Hungaroring területét.

Hogyan juthatok el a rendezvény helyszínére, a Hungaroringre?

A Hungaroring megközelítési lehetőségeiről ezen a linken olvashatsz.

Mennyibe kerül a belépő a Volkswagen-találkozóra?

A belépő ára az idei évben 600 Ft.

Van egy nagyon édes kutyám/cicám/vadászgörényem. Velem jöhet a találkozóra?

A Hungaroring Sport Zrt. szabályozása alapján a Hungaroring teljes területére, így a Volkswagen-találkozóra tilos élő állatot behozni!

Egy Golf tulajdonosa vagyok. Szeretném az autómat kiállítani a nagyszínpad előtt, a Paddock területén. Mi a teendőm?

Regisztrálj, majd ezt követően töltsd fel az online felületen a Golfod adatait néhány fotó kíséretében. A szakmai zsűri augusztus végén dönt arról, hogy bekerültél-e a 300 kiválasztott modell közé. A zsűri Golfodra vonatkozó döntését az online felületre bejelentkezve láthatod majd szeptember első hetétől.

A Golf mellett milyen modellek állíthatóak még ki a Volkswagen-találkozón?

A Hippifalu területén léghűtéses és haszonjármű modellek, így példálul a Bogarak és Transporterek tulajdonosai állíthatják ki autóikat. Ezen kívül a Hungaroring területén együttműködő partnereink szervezésében kiállításra kerülnek még a Bora, a Corrado, a Jetta, a Passat, a Polo, a Scirocco és a Vento modellek. Ezekkel a járművekkel itt regisztrálhatsz.

Szeretném kiállítani az autómat, de nem találom a modellt a regisztrációs listában. Milyen lehetőségeim vannak?

Ebben az esetben látogatóként tudsz részt venni az eseményen, de Volkswagen-tulajdonosként ilyenkor is lehetőséged van arra, hogy autóddal a kerítésen belül, kizárólag a Volkswagenek részére fenntartott O5/O6 őrzött parkolóban állj meg.

Milyen autók lesznek a Hippifaluban?

A Hippifalu napközben a léghűtéses és haszonjármű Volkswagen modellek, így például a Bogarak és Transporterek otthona lesz.

Igaz, hogy akár a Hungaroringen is lehet aludni? Hogyan lehet jelentkezni?

Igen, az éjszakát a Hippifaluban töltheted. Ennek a pontos feltételeit hamarosan ismertetjük.

Lesznek nőknek, illetve gyermekeknek szóló programok is?

Természetesen! A Női sarokban érdekes témákkal és előadásokkal készülünk hölgylátogatóink számára, a legkisebbek pedig a Gyerek Világ területén tölthetik el tartalmasan a napot játékokkal, arcfestéssel és egyéb szórakoztató programokkal.

Hol lehet majd ajándéktárgyakat venni?

A Paddock területén ebben az évben is kinyit a hivatalos Volkswagen pop-up store, a Der Shop, ahol széles kínálattal, nagy árukészlettel, és csak ezen a napon érvényes akciós árakkal várunk. A Der Shop kínálatát a találkozó előtt néhány nappal az Facebook eseményoldalon is közzétesszük, hogy készülhess.

Szeretnék Volkswagen alkatrészeket eladni/vásárolni. Van erre lehetőség?

Igen, idén először megrendezzük a Volkswagen Alkatrészbörzét, ahol hobbisták és magánszemélyek árulhatnak alkatrészeket régebbi Volkswagen típusokhoz. Ha szeretnél eladóként részt venni a Volkswagen Alkatrészbörzén, jelentkezz e-mailben!

Milyen feltételek mellett lehet ki próbálni a Continental vezetéstechnikai pályát?

A Continental vezetéstechnikai pályát kizárólag jogosítvánnyal rendelkező, 18. életévüket betöltöttek próbálhatják ki.